activitats estiu

Els resultats de les activitats d’estiu 2014 sobre creativitat ha tingut els seus fruits a continuació es pot veure tota la tasca que si ha duit a terme.

Per començar teniu un video on es mostra el projecte que hem fet.

S&F

REBELLION SCHOOL

En un  país anomenat  Rindia,  hi ha una escola que es diu Robolien.  Hi havia tres amics en Ruben, na Luna i en Dani que no sempre es porten bé. La mestra tota enfadada els va castigar, ells li tiraren una bolla de paper, i es va convertir en alien. Els nins veren com la professora Maria s’escapava i decidiren perseguir-la mentres que les nines mimades de la classe es transformaven en aliens i corrien darrera ells.
Al final del passadís es varen haver d’enfrontar-se a les nines mimades  anomenades Barbie. Ells guanyaren molt fàcilment.
Desprès se’n anaren a cercar a la professora Maria quan arribaren se trobaren amb la professora intentant menjar-se a  la psicòloga, els nins ho evitaren aconseguint que na Maria els perseguís a ells. Quan intentaren enfrontar-se a la professora, arribà la cap d’estudis Marta era molt difícil quan ells anaven a perdre na Susan, la psicòloga, es sacrifica per ells i la cap d’estudis se’n va anar,  ells es volgueren venjar,  per això rataren a la profe i guanyaren. Posteriorment guanyaren a la cap d’estudis. Al final arribaren al despatx del director el director també era un alienígena, ells s’hi enfrontaren i estaien apunt de perdre però vengué el fantasma de la psicòloga i els atorga un poder especial que l’utilitzaren i guanyaren al director Ponsi.
L’escola va quedar salvada. El alumnes no aliens es mudaren a un altre escola perquè no hi havia professors. Però tots els de l’altre escola  eren aliens. CONTINUARA…

Els personatges es poden veure a continuació:

A continuació es mostren algunes de les manualitats que hem fet al llarg del mes